Advertisement

Gizem Akbaş Manken : Manken gizem akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı.

Gizem Akbaş Manken : Manken gizem akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı.. Manken gizem akbaş, geçen günlerde ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Manken, dakikalar boyunca eski sevgilisi tarafından dövüldü. Manken gizem akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gitti. Manken gizem akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı. Sosyal medyadaki fotoğrafları gören eski erkek arkadaşı mücahit i̇smail ayta tekme ve yumruklarla.

Akbaş, geçtiğimiz günlerde ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren akbaş, o anları da sosyal medya hesabından. Genç manken gizem akbaş, eski sevgilisi tarafından acımasızca dövüldü! Beşiktaş'ta bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail ayta tarafından tekme tokat dövüldü. Manken gizem akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı.

Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi ...
Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi ... from s1.dmcdn.net
O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Ancak kendisini aldattığı ve darp ettiği gerekçesiyle ayrıldı. Manken gizem akbaş, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla beşiktaş ortaköy 'deki bir mekana eğlenmeye gitti. Aldığı darbe ile yere yığılan akbaş, eski sevgilisinin. Manken gizem akbaş'ı darp ederek yaralayan eski erkek arkadaşı mücahit i̇smail ayta, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul'da bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail akbaş'ın burnunun kırıldığı şiddet anları kameralara da yansıdı. Beşiktaş'ta bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail ayta tarafından tekme tokat dövüldü. Manken gizem akbaş , geçtiğimiz günlerde ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti.

Manken gizem akbaş, eğlenmek için bir gece kulübüne gitti.

Manken gizem akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gitti. Manken gizem akbaş, geçen günlerde ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Manken gizem akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı. İddiaya göre manken gizem akbaş, geçtiğimiz günlerde mücahit i̇smail ayta, gizem akbaş'ın yüzüne yumruk attı. Manken gizem akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gitti. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Ancak kendisini aldattığı ve darp ettiği gerekçesiyle ayrıldı. Manken gizem akbaş'ı darp ederek yaralayan eski erkek arkadaşı mücahit i̇smail ayta, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sosyal medyadaki fotoğrafları gören eski erkek arkadaşı mücahit i̇smail ayta tekme ve yumruklarla. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı.paylaşımları gören eski erkek arkadaşı da aynı mekana gitti. Manken gizem akbaş , geçtiğimiz günlerde ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren akbaş, o anları da sosyal medya hesabından.

Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren akbaş, o anları da sosyal medya hesabından. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren akbaş, o anları da sosyal medya hesabından. Manken gi̇zem akbaş'i döven eski̇ sevgi̇li̇si̇ tutuklandi beşiktaş'ta bir gece kulübünde eski sevgilisi manken gizem akbaş'ı öldüresiye darp eden mücahit i̇smail ayta (28), beşiktaş i̇lçe. Manken gizem akbaş, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla beşiktaş ortaköy 'deki bir mekana eğlenmeye gitti.

Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi ...
Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi ... from foto.sondakika.com
Genç manken gizem akbaş, eski sevgilisi tarafından acımasızca dövüldü! Paylaşımları gören eski erkek arkadaşı da aynı mekâna gitti. Beşiktaş'ta bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail ayta tarafından tekme tokat dövüldü. Manken gizem akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gitti. Mücahit i̇smail ayta, gizem akbaş'ın yüzüne yumruk attı. Manken gizem akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gitti. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Manken gizem akbaş, geçtiğimiz günlerde ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti.

Gizem akbaş, kendisini darp eden ayta'dan şikayetçi oldu.

İddiaya göre manken gizem akbaş, geçtiğimiz günlerde mücahit i̇smail ayta, gizem akbaş'ın yüzüne yumruk attı. Adliyeye sevk edilen saldırgan ayta, tutuklandı. Manken gizem akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gitti. Daha doğrusu ayrıldığını sandı ama takıntılı sevgili bu ayrılığı bir türlü kabullenemedi. İstanbul beşiktaş'ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail ayta tarafından acımasızca darp edildi. Paylaşımları gören eski erkek arkadaşı da aynı mekana gitti. Genç manken gizem akbaş, eski sevgilisi tarafından acımasızca dövüldü! Akbaş, kendisini aldattığı ve darbettiği gerekçesiyle mücahit ayta'dan ayrıldı. Manken gizem akbaş'ı darp ederek yaralayan eski erkek arkadaşı mücahit i̇smail ayta, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren akbaş, o anları da sosyal medya hesabından. 27 yaşındaki manken gizem akbaş, mücahit i̇smail ayta isimli şahısla bir süre sevgili oldu. Manken gizem akbaş, eğlenmek için bir gece kulübüne gitti. + manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail ayta tarafından beşiktaş'ta tekme ve yumruklarla darp edildi.

İstanbul'da bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail akbaş'ın burnunun kırıldığı şiddet anları kameralara da yansıdı. Daha doğrusu ayrıldığını sandı ama takıntılı sevgili bu ayrılığı bir türlü kabullenemedi. Olay sonrasında darp raporu alan gizem akbaş, burnunun kırıldığını belirterek ölmek istemiyorum. Manken gizem akbaş, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla beşiktaş ortaköy 'deki bir mekana eğlenmeye gitti. Paylaşımları gören eski erkek arkadaşı da aynı mekâna gitti.

Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi ...
Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi ... from www.gercekgundem.com
Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren akbaş, o anları da sosyal medya hesabından. Geçtiğimiz günlerde ortaköy'de yaşanan olay öncesinde manken gizem akbaş'ın bir gece kulübüne gittiği, fotoğraflarını da sosyal medyada paylaştığı ileri sürüldü. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı.paylaşımları gören eski erkek arkadaşı da aynı mekana gitti. Daha doğrusu ayrıldığını sandı ama takıntılı sevgili bu ayrılığı bir türlü kabullenemedi. Mücahit i̇smail ayta, gizem akbaş'ın yüzüne yumruk attı. Manken gi̇zem akbaş'i döven eski̇ sevgi̇li̇si̇ tutuklandi beşiktaş'ta bir gece kulübünde eski sevgilisi manken gizem akbaş'ı öldüresiye darp eden mücahit i̇smail ayta (28), beşiktaş i̇lçe. Beşiktaş'ta bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail ayta tarafından tekme tokat dövüldü. Beşiktaş'ta bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail ayta tarafından tekme tokat dövüldü.

Manken gizem akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde ortaköy'de yaşanan olay öncesinde manken gizem akbaş'ın bir gece kulübüne gittiği, fotoğraflarını da sosyal medyada paylaştığı ileri sürüldü. Manken gizem akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı. Daha doğrusu ayrıldığını sandı ama takıntılı sevgili bu ayrılığı bir türlü kabullenemedi. Adliyeye sevk edilen mücahit i̇smail ayta çıkarıldığı. Paylaşımları gören eski erkek arkadaşı da aynı mekâna gitti. Akbaş, geçtiğimiz günlerde ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Manken gizem akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gitti. Ancak kendisini aldattığı ve darp ettiği gerekçesiyle ayrıldı. Sosyal medyadaki fotoğrafları gören eski erkek arkadaşı mücahit i̇smail ayta tekme ve yumruklarla. İstanbul'da bir gece kulübüne giden manken gizem akbaş, eski sevgilisi mücahit i̇smail akbaş'ın burnunun kırıldığı şiddet anları kameralara da yansıdı. İddialara göre, paylaşımları gören eski. Manken gizem akbaş, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla beşiktaş ortaköy 'deki bir mekana eğlenmeye gitti. Manken, dakikalar boyunca eski sevgilisi tarafından dövüldü.

Manken gizem akbaş'ı darp ederek yaralayan eski erkek arkadaşı mücahit i̇smail ayta, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi gizem akbaş. O sırada fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşımlar yaptı.paylaşımları gören eski erkek arkadaşı da aynı mekana gitti.

Posting Komentar

0 Komentar